Langoš přesně zapadá do trendu comfort food, tedy jídla, které potěší, vzbuzuje emoce a vyvolává vzpomínky. Tentokrát jsme se tuto absolutní smaženou klasiku rozhodli podávat moderně – se zakysanou smetanou, brynzou a bylinkami. Pokud vás ovšem srdce (a chuťové buňky) tahnou k retru, zvolte kvalitní kečup, řízný česnek a roztékající se sýr! Recept na domácí langoše rozhodně svým blízkým připravte.
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Na 1 porci
- Energie 218.9 kcal
- Bílkoviny 8.2 g
- Sacharidy 34 g
- Tuky 4.4 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Recept je z vydání:
Apetit 2022/1
Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.