Pečené kuře je klasika, pro mnohé včetně světových šéfkuchařů ztělesňuje absolutní comfort food. Marináda jerky
s francouzským šarmem mu nesmírně sluší.
Suroviny
Na marinádu
Na pomerančové glazé
Na salát
Na ozdobu
Na recept
- Energie 1896 kcal
- Bílkoviny 63 g
- Sacharidy 304 g
- Tuky 31 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Recept je z vydání:
Apetit 2022/1
Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.