2015/3
17.02.2015

2015/3
17.02.2015
Obsah vydání
Než přijde jaro, máme pro vás lahůdky pro radost i pro zdraví. Skvělé ryby na másle, recepty s masem i bez masa a také svěží saláty.
Zakouzlíme s čajem, který umí dochutit jídlo stejně jako koření.
Myslíme i na sladkomilné. Objevte s námi ty nejlepší skandinávské dezerty. Mandlový dort s máslovým krémem a griliášem vás dostane stejně jako nás v redakci.
V březnovém Apetitu vám také nabízíme malou ukázku z připravované kuchařky Rýže a spoustu dalších receptů, na kterých si pochutnáte.

> 60 min
5,0
Rýžová zmrzlina s medovými hruškami

< 75 min
4,4
Mandlový dort krále Oscara II.

< 60 min
0,0
Smažená ryba v bylinkové krustě

> 60 min
0,0
Světlá pěna z bílé čokolády s čajem matcha

< 20 min
4,3
Penne alla puttanesca + krevety

< 30 min
4,6
Divoká rýže s cibulkami a oříšky

< 20 min
5,0
Losos pošírovaný v jasmínovém čaji

< 20 min
4,8
Quinoový salát ochucený černým čajem a sezamem

< 20 min
0,0
Kořeněný dhal z červené čočky + jehněčí maso

< 30 min
4,7
Thajské červené kari + kuře

< 45 min
4,8
Fazolová polévka s kadeřávkem + italské klobásky

< 60 min
5,0
Tilapie v šunkovo-hořčičných balíčcích

< 10 min
5,0
Zelený pilaf

< 10 min
5,0
Tajná čajová směs

> 120 min
4,1
Dušený králík

> 60 min
4,1
Semly

< 20 min
3,7
Dort Princezna

< 50 min
3,9
Skořicoví šneci kanelbullar

< 60 min
4,0
Slavnostní kladdkaka

< 45 min
4,2
Kořeněná indická rýže

< 20 min
3,6
Rýžová polévka s kuřecími knedlíčky

< 20 min
4,9
Kuře s rýží a chorizem

< 30 min
2,3
Wok s brokolicí a omáčkou z černých fazolí + hovězí steak

> 60 min
4,1
Tmavá čokoládová pěna s čajem Earl Grey

< 60 min
4,5
Matchakronky s čokoládovou náplní

< 20 min
5,0
Lodičky s krevetovo-vepřovou pikantní směsí

< 10 min
3,8
Indické kuře se salátem

< 20 min
5,0
Klínky ledového salátu s rafinovanou zálivkou

< 20 min
4,1
Losos na paprice s bramborami

< 30 min
5,0
Pstruh s jablky

< 30 min
3,8
Halibut na másle s koprovým pestem

< 30 min
4,2
Slepičí pekáček à la nádivka

< 20 min
5,0
Zadělávaná slepičí polévka

< 75 min
4,1