2014/4
01.04.2014

2014/4
01.04.2014
Obsah vydání
- Jaro v kuchyni
- Nejlepší jehněčí
- Sváteční pečení
- Vejce 5x jinak
- Dobroty pro koledníky

< 60 min
4,8
Kachní prsa se salátem s hruškami

< 60 min
3,9
Čokoládové minicheesecaky

> 60 min
4,1
Velikonoční bochánky

< 45 min
4,4
Mrkvová polévka s fetou a quinoou

< 30 min
4,7
Otevřený Reuben sendvič

< 30 min
4,9
Kuřátka z bílé čokolády

< 60 min
4,1
Rozinkové rolky s mandlovými lupínky

< 20 min
5,0
Špenátovo-mandlový dip s jogurtem

< 20 min
4,6
Ředkvičkový salát s pomerančem

< 50 min
4,6
Mrkev s cizrnou po marocku

< 20 min
4,3
Mrkvové placičky s ostrým jogurtovým dipem

< 30 min
0,0
Krůtí polévka s čočkou a kopřivami

< 45 min
4,4
Asijský salát s mrkví a paprikou

> 60 min
4,3
Vejce Benedikt podle šéfkuchaře Marka Fichtnera

< 20 min
4,0
Nakládaný zázvor

< 60 min
4,6
Pstruh v balíčku s máslem s medvědím česnekem

< 60 min
4,5
Flamiche

> 60 min
4,3
Labne

> 60 min
4,3
Kachní ragú s bramborovou kaší

> 60 min
4,6
Velikonoční cop s trojí náplní

> 60 min
5,0
Velikonoční věnečky se sušeným ovocem

< 30 min
5,0
Roláda z jehněčího krku a bramborovým salátem

> 120 min
4,2
Pomalu pečená jehněčí kýta na česneku s kaší

> 60 min
5,0
Jehněčí kolínka s hráškovými těstovinami

< 20 min
3,6
Rizoto s pečeným česnekem a pestem

< 30 min
4,7
Grilované jehněčí kotletky s pikantním kuskusem

< 45 min
4,0
Jehněčí hřebínek v bylinkovém kabátku

< 10 min
4,4
Vajíčkový sendvič klasik

< 30 min
5,0
Sendvič s kuřecím masem a kari pomazánkou

< 60 min
4,4