Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (35x)
11. 4. 2017
Čokoládové minicheesecaky
Apetit
Čokoládové minicheesecaky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (35x)

Tahle sladká nadílka zmizí dřív, než ji stačíte dozdobit. Roztomilé cheesecaky akorát do ruky totiž vždy zabodují u malých i velkých koledníků.


Nezhasínat obrazovku
12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 340.17 kcal
  • Bílkoviny 9.5 g
  • Sacharidy 23.92 g
  • Tuky 22.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.