Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,4 (11x)
6. 4. 2015
Vajíčkový sendvič klasik
Apetit
Vajíčkový sendvič klasik
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,4 (11x)

Klasika v podobě sendviče s vajíčkovou pomazánkou nesmí během Velikonoc (nebo spíše po nich) na stole chybět. Receptů na vajíčkovou pomazánku existuje nespočet, tento vsází na dokonale krémový crème fraîche vyvážený chutí anglické hořčice. A nezapomeňte na čerstvou řeřichu!


Nezhasínat obrazovku
16 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

16 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 478.5 kcal
  • Bílkoviny 17.06 g
  • Sacharidy 77.5 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.