Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (68x)
26. 5. 2016
Těsto na pizzu
Apetit
Těsto na pizzu
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (68x)

Základ na luxusní domácí pizzu, kterou tvoří dokonale nadýchané a zároveň křupavé těsto. Jakmile si recept osvojíte, pak už ho jen můžete doplnit ingrediencemi z lednice a připravit si tradiční italskou pizzu.


Nezhasínat obrazovku
na 8 pizz
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 8 pizz
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3769 kcal
  • Bílkoviny 141 g
  • Sacharidy 642 g
  • Tuky 48 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(68 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Štěpánka  Novakova  profile image
Štěpánka Novakova
04.01.2018 17:37

Před časem jsem na stránkách Apetitu našla naprosto dokonalý recept na pizzu s hladkou a polohrubou moukou. Chtěla jsem pizzu před časem udělat, ale recept ze stránek zmizel, je možné ho znovu získat?
Děkuji

Martina Kojzarová
05.01.2018 10:28

Dobrý den, Štěpánko, jediný recept na pizzu, který ze stránek zmizel je Domácí pizza se šunkou a mozzarellou z komerční sekce Chuť zažít víc. Není ovšem z hladké a polohrubé, ale pouze z hladké nebo pizza mouky, takže nesplňuje váš popis :-(. Pokud nám pošlete mail na web@apetitonline.cz rádi vám recept zašleme. Recept na těsto, který obsahuje polohrubou mouku je zase tady: http://www.apetitonline.cz/recepty/3079-zakladni-testo-na-pizzu.html Pokud to není on, mohla byste nám napsat více informací o receptu, který hledáte? Čím byla pizza obložená, jak vypadala fotografie, kdy jste recept zkoušela, zkrátka cokoli, co by nám pomohlo s hledáním. Moc děkujeme, redakce Apetitu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.