2012/11
01.11.2012

2012/11
01.11.2012
Obsah vydání
- Vařte s pivem
- Indická kuchyně
- Lahodné ovoce z trouby
- Lovecká sezona

< 30 min
4,9
,Jungle‘ kari pasta

< 60 min
2,9
Hruškový krambl s čokoládou a perníkem

> 60 min
4,0
Zapečené vepřové na pivě s toustíky

> 60 min
4,7
Fíky zapečené s medem a croissanty

> 60 min
4,3
Vepřová žebírka glazovaná pivem

< 75 min
4,2
Čokoládová bábovka s pivem

< 75 min
4,4
Kuřecí madrás

> 60 min
3,2
Zvěřinový boršč

< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo

< 60 min
4,8
Jablka a sušené švestky zapečené s těstem filo

< 60 min
4,2
Krambl ze sušeného ovoce

> 60 min
4,3
Kuřecí tikka masála

< 30 min
4,8
Tagliatelle s kančím ragú a pecorinem di Pienza

< 60 min
3,7
Zapečené karamelové banány s bochánky

> 60 min
3,4
Dušené telecí ledvinky

< 60 min
4,2
Zapečené švestky s oříškovou krustou

< 60 min
0,0
Telecí ledvinky s omáčkou z hrubozrnné hořčice

< 60 min
4,5
Česneková omáčka

< 30 min
5,0
,Jungle‘ kachna

< 20 min
5,0
Hotdogy s pivní cibulkou

< 30 min
4,6
Pečené fazole na pivě

< 20 min
4,7