Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,9 (12x)
15. 6. 2018
,Jungle‘ kari pasta


Snadné
< 30 min
4,9 (12x)

Svěží, voňavá a pálivá kari pasta, kterou si můžete vyladit sobě na míru! Recept i tajné fígle na její výrobu jsme získali od šéfkuchařky s irsko-asijskými kořeny Sofie Smith. Díky ní si budete moct uvařit pokrmy jihovýchodní Asie bez použití jakýchkoli polotovarů.


Nezhasínat obrazovku
na cca 300ml
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 300ml
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1309 kcal
  • Bílkoviny 36 g
  • Sacharidy 196 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Sofia Smith, z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.