Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
4,7 (7x)
3. 11. 2013
Dort pro každou příležitost


< 20 min
4,7 (7x)

Je chutný, zdravý a vhodný pro úplně každého! Blogerka Věruška zná recept na naprosto univerzální a dokonalý dortový korpus a k němu má i několik podzimních obměn plných fantazie.


Nezhasínat obrazovku
na 10 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 10 řezů

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4820 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 341 g
  • Tuky 334 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.