Nová registrace Zapomenuté heslo

< 20 min
4,7 (6x)
3. 11. 2013
Dort pro každou příležitost


< 20 min
4,7 (6x)

Je chutný, zdravý a vhodný pro úplně každého! Blogerka Věruška zná recept na naprosto univerzální a dokonalý dortový korpus a k němu má i několik podzimních obměn plných fantazie.


Nezhasínat obrazovku
na 10 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 10 řezů

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4820 kcal
  • Bílkoviny 108 g
  • Sacharidy 341 g
  • Tuky 334 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Věra Strnadová, z vydání Apetit 2012/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/11

Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.