Čerstvé fíky jsou na podzim k dostání i u nás, a tak toho využijte. Med jejich chuť podpoří a vyrovná fakt, že dovážené plody nedozrály na stromech.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 638 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 78.75 g
- Tuky 27 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/11
Vařte s pivemIndická kuchyněLahodné ovoce z troubyLovecká sezona
Komentáře
Trochu moc sladké, ale jinak dobré a jednoduché na přípravu. Nejdříve se mi zdálo, že pečiva je málo a tekuté složky moc, ale při pečení se to srovnalo. Fíky příjemně překvapily. Čerstvé jsme měli prvně.