Jemná telecí roláda s nádivkou bude vždy opravdovou ozdobou slavnostní tabule. Přidejte trojí přílohu a máte hostinu hodnou královské návštěvy. Pokud si ovšem na zavinutí masové rolády netroufáte, vystačíte si s částí kýty nebo telecí pečeně válcovitého tvaru. V ní vytvoříte kapsu, kam vložíte nádivku, a konce zašijete. U pečeně pak ale zkraťte dobu pečení přibližně o 15 minut.
Porce
Suroviny
Porce
Na telecí roládu s jarními bylinkami
Na hráškové pyré
Na mrkvičky a kedlubny
Na bramborové nudličky
Na 1 porci
- Energie 1430.25 kcal
- Bílkoviny 49.25 g
- Sacharidy 54.5 g
- Tuky 110.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.