Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,6 (5x)
2. 12. 2016
Studené omáčky ke steaku


Velmi snadné
< 10 min
3,6 (5x)

Majonéza zaoblí štiplavou ostrost dijonské hořčice a estragon dodá francouzský šarm. Remuláda, jemná a elegantní variace na tatarku, je výborná nejen k masu, ale bude vám chutnat i jen tak na hranolkách. Salsa má úžasnou, lehce nasládlou chuť, přiostřenou chilli papričkou. Ke steaku vedle ní není potřeba už nic dalšího, jen kousek bagety.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Hořčičný dip

Remuláda

Latinskoamerická salsa

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1616 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 162 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/11

Podzimní plískanice a mlhy jsou regulérním důvodem k tomu, zůstat doma, zachumlat se do deky a nic nedělat. Povolte si prohlížení časopisů, čtení tlustých románů, poslouchání praskotu v krbu a spoustu dobrého jídla bez výčitek. Anebo pozvěte partu známých a společně si uvařte pohodu...S námi vždycky připravíte steak, jak má být! Správně propečený, krásně šťavnatý a rozplývající se na jazyku. Máme pro vás tipy na nákupy, rady šéfkuchaře i recepty na ideální doprovod – omáčky, přílohy a bylinková másla.V televizi právě běží soutěž MasterChef Česko, ve které amatérští kuchaři plní nejrůznější úkoly a bojují o postup do dalších kol. Jak by to vypadalo, kdyby soutěžili sami porotci? Zadali jsme jim záludný úkol: proměnit klasické české jídlo ve specialitu, která by je poslala rovnou do finále!BONUS: Velká soutěž o zástěry s designem od kuchařských es 

Související články

Omáčky a dresingy

OLD MAN's: Prémiová kvalita v každé lahvi

Značka OLD MAN's se stala známou v gastronomických kruzích díky svým prémiovým omáčkám a dressingům, které jsou vyrobeny s pečlivostí a důrazem na kvalitu. Společnost byla založena z potřeby nabídnout trhu produkty, které svou chutí a složením vynikají nad běžnými alternativami. Nedostatek prémiových omáček a dressingů v gastronomických provozech inspiroval zakladatele OLD MAN's k vytvoření značky, která by tuto mezeru na trhu vyplnila. Nyní, v roce 2024, se značka připravuje na vstup na retailový trh, aby i domácí kuchaři mohli ochutnat prémiovost, kterou doposud nabízeli pouze restaurace.