Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
14. 12. 2015
Štědrovečerní smažený kapr


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

My kapra smažíme na oleji, ale hodí se i sádlo. Tuk na smažení můžete ovonět vhozením snítky rozmarýnu nebo tymiánu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1106.75 kcal
  • Bílkoviny 40.5 g
  • Sacharidy 191.5 g
  • Tuky 18 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články

Jana Kopecká

Úvodník šéfredaktorky Apetitu Jany Kopecké: Česko-slovenské Vánoce

Vánoce v Apetitu byly letos česko-slovenské. Pozvali jsme totiž slovenskou cukrářku Petru Tóthovou, kterou milujeme jako porotkyni v show Peče celé Slovensko. Hvězda slovenské cukrařiny pro vás nejen sepsala recepty na vánoční cukroví, ale zúčastnila se i jejich pečení přímo v redakci, a rozpovídala se o tom, jaké cukroví ona sama na Vánoce chystá a jak se dostala k cukrařině. Jaké je vánoční číslo Apetitu, které je již na stáncích?