Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,5 (40x)
23. 3. 2016
Zapečená ryba
Apetit
Zapečená ryba
Apetit


Snadné
> 60 min
4,5 (40x)

Nezvyklý, ale o to zajímavější způsob zapékání masa rovnou i s přílohou. Zapečená ryba s bramborami a brokolicí je skvělou večeří především po náročném dni – plné živin a téměř bez práce! Navíc výsledek vás naprosto oslní.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 441 kcal
  • Bílkoviny 33.75 g
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 14.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(40 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
moony
20.10.2014 11:19

Vynikající a přesto jednoduchý recept. Použila jsem pouze 1 druh ryby - pstruha lososovitého - výborné. Skvělé, když hledáte novou variantu jídla s rybou:-)

  profile image
Jani
19.02.2008 11:06
Tak tento recept dělám i s kuřecím masem a je to fakt super - miluje to celá široká rodina.
  profile image
Alena
31.08.2007 10:07
Recept se nachází v č.2/05, str.15
  profile image
Šárka
11.06.2006 14:14
Ahoj labužníci, vyzkoušeli jsme tento recept a velice jsme si pochutnali. Ale myslím si, že lahodnější by bylo brambory zvlášť opéci. Takhle to bylo trochu rozplizlé. Přesto bezva dobrota. Možná bude stačit to příště péci ve více rozpálené troubě a brambůrky mi budou trochu křupat:-).

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005