< 30 min
5,0
Toust s pošírovaným vejcem
< 60 min
5,0
Moderní kyselo
< 30 min
3,6
Cuketová koprová polévka
< 20 min
4,3
Vejce Benedikt
< 30 min
5,0
Sendvič s krémovou kukuřicí
< 20 min
4,3
Vejce à la Florentine
< 60 min
3,9
Kukuřičné placky se salsou a pošírovaným vejcem
< 30 min
0,0
Bramborový krém s pošírovaným vejcem a liškami
< 60 min
4,4
Zapečený špenát s pošírovaným vejcem a křupavou slaninou
< 120 min
3,9
Štika s bramborovým pyré a omáčkou barigoule
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví