Koprovku máme od dětství zapsanou v chuťové paměti – bez ní jako by léto ani nebylo. V polévkové verzi tvoří základ cuketa: vydatné, a přitom lehké!
Suroviny
Na recept
- Energie 2102 kcal
- Bílkoviny 68 g
- Sacharidy 104 g
- Tuky 152 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/8
V srpnu se prázdniny pomalu překulí do druhé půle, ale to neznamená, že radosti léta končí. Srpnový Apetit přináší tipy na jídla z paprik, lilku a cukrové kukuřice, návod, jak do kuchyně vnést italskou pospolitost, nebo recepty z chaty plné letní pohody. Nechybí 5 večeří z celého světa, letní koláč na plech nebo dezerty, v nichž hlavní roli hraje káva. Srpen s Apetitem tak bude plný chuti! Apetit, napsáno s chutí.