Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
6. 4. 2025
Jednoduchý bílý chléb
Immediate Media
Jednoduchý bílý chléb
Immediate Media


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Domácí bílý chléb, který zvládne každý! S tímto jednoduchým receptem upečete nadýchaný, voňavý bochník s křupavou kůrkou, který chutná skvěle jen tak s máslem nebo jako příloha ke guláši. Stačí pár základních surovin a trocha trpělivosti – a odměnou vám bude domácí pečivo, kterému se žádný kupovaný chléb nevyrovná.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 bochník
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bochník
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 204 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 4 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Good Food team, z vydání Apetit Jednoduchý bílý chléb

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.