Tohle je recept z rodu labužnických! Jemné a křehké kuřecí maso skvěle vynikne v obalu z drcených vlašských ořechů. Pikantní omáčka nebo zavařenina z ovoce a koření je inspirována indickým čatní a povýší celé jídlo na dokonalou symfonii.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 400.5 kcal
- Bílkoviny 30.25 g
- Sacharidy 21.75 g
- Tuky 18.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005