Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
18. 7. 2014
kureci pilaf
Pixabay.com
Kuřecí pilaf s ovocem
Pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Oblíbený pokrm perských princezen chutná ještě líp, když ho připravíte předem a necháte odležet v lednici. Ideální je tedy postupovat do bodu 2 a poté směs rychle zachladit a nechat přes noc v lednici. Pak ji pořádně prohřejte a dokončete podle bodů 3 a 4.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 516.5 kcal
  • Bílkoviny 23.83 g
  • Sacharidy 65.17 g
  • Tuky 14.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/7

48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař! 

Související články

Rýže na více způsobů. Jak si ji nejlépe vychutnat?

Jak vařit rýži? Bílá, sypká, dokonale měkká zrna - pokud chcete, aby rýže na talíři vždy vypadala jako z reklamy, přečtěte si naše tipy, jak vařit rýži. Nejprve začněte výběrem správné kvality rýže a poté postupujte podle našich tipů. Poradíme vám, jak vařit rýži, abyste si užili její chuť a strukturu.