Oblíbený pokrm perských princezen chutná ještě líp, když ho připravíte předem a necháte odležet v lednici. Ideální je tedy postupovat do bodu 2 a poté směs rychle zachladit a nechat přes noc v lednici. Pak ji pořádně prohřejte a dokončete podle bodů 3 a 4.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 516.5 kcal
- Bílkoviny 23.83 g
- Sacharidy 65.17 g
- Tuky 14.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/7
48 snadných receptů na prázdniny. Vařte jako šéfkuchař!