Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (31x)
15. 1. 2019
Polévka bujabéza


Snadné
< 60 min
4,5 (31x)

Pro ty, kdo mají rádi změnu, nahradí slavná francouzská rybí polévka s vůní pomeranče tradiční českou vánoční polévku. Podávejte s tousty potřenými česnekovým máslem.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 950.63 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 44.63 g
  • Tuky 51.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Dagmar Lánská, z vydání Apetit 2005/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/11

Listopad 2005