Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,2 (50x)
18. 7. 2014
Skotská slavnostní rybí polévka
Apetit
Skotská slavnostní rybí polévka
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,2 (50x)

Skvělá hustá a krémová rybí polévka z pera šéfkuchaře pražské rybí restaurace Fish Josefa Rychtera. Skotská slavnostní rybí polévka si určitě najde své místo i na českém stole.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 573.5 kcal
  • Bílkoviny 40.25 g
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 36.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(50 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Helena  Šindlerová  profile image
Helena Šindlerová
04.06.2023 01:04
Dělám zcela bez uzené ryby a je výborná.
  profile image
monika.f
18.12.2009 08:59
Polievka je fantasticka, robila som ju minule Vianoce a mala velky ohlas... jednoznacne odporucam...
  profile image
novakovaiva
11.12.2009 13:45
Polévka velmi dobrá jen opatrně s přidáním uzené ryby. přidala jsem jí trochu víc a dost přehlušila celkovou chuť

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/12

Prosinec 2008