Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
3,8 (16x)
29. 7. 2014
Kuře v zelenině


> 60 min
3,8 (16x)

Kuře napřed celé opečte a pak pomalu poduste. Výsledkem je křupavá kůrčička a šťavnaté maso.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 762.25 kcal
  • Bílkoviny 61.75 g
  • Sacharidy 65.5 g
  • Tuky 17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře v zelenině

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce