Připravte si japonský okurkový salát sunomono! Křupavé proužky okurky v lahodném sladkokyselém nálevu přinášejí osvěžující chuť, která se skvěle hodí jako lehká příloha k sushi, grilovaným pokrmům nebo jako zdravý snack. Jednoduchý, ale chuťově výrazný salát může znamenat zajímavou změnu ve vašem jídelníčku.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Na salát
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 50.25 kcal
- Bílkoviny 0.25 g
- Sacharidy 3.25 g
- Tuky 3.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005