Koláč s pokličkou z křehkého těsta vypadá efektně a chutná skvěle. Dušení masa a ledvinek (úprava podobná zabijačkovému guláši) probíhá v troubě; tenhle skvělý nápad můžete příště využít i u klasického guláše. Když maso připravíte den předem a druhý den odstraníte ztuhlý tuk, bude jídlo ještě chutnější.
6
Suroviny
6
Na těsto
Na guláš
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1022.33 kcal
- Bílkoviny 59.33 g
- Sacharidy 41.5 g
- Tuky 66.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005