Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (10x)
24. 3. 2016
Dušené hovězí s ledvinkami
Apetit
Dušené hovězí s ledvinkami
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (10x)

Koláč s pokličkou z křehkého těsta vypadá efektně a chutná skvěle. Dušení masa a ledvinek (úprava podobná zabijačkovému guláši) probíhá v troubě; tenhle skvělý nápad můžete příště využít i u klasického guláše. Když maso připravíte den předem a druhý den odstraníte ztuhlý tuk, bude jídlo ještě chutnější.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na těsto

Na guláš

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1022.33 kcal
  • Bílkoviny 59.33 g
  • Sacharidy 41.5 g
  • Tuky 66.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Vepřové ledvinky na cibulce

Ledvinky: Jak si připravit skromné a chutné jídlo za pár korun

Ledvinky patří k levným kouskům masa, jejich příprava vyžaduje trochu času. Základem je pořádné očištění. Angličané si je s oblibou dávali k snídani, my jsme si je zamilovali coby hlavní chod. Správně očištěné a upravené ledvinky jsou totiž gurmánskou záležitostí.