Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (5x)
27. 9. 2023
Domácí široké nudle s hříbky a dýní
Apetit
Domácí široké nudle s hříbky a dýní
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Domácí široké nudle s hříbky a dýní jsou podzim na talíři ze zahrádky, pole i lesa. Pokud si chcete ušetřit práci a přípravu urychlit, nudle kupte. Domácí těstoviny však jídlo povýší na opravdový zážitek.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na nudle

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 766.75 kcal
  • Bílkoviny 26.5 g
  • Sacharidy 88.75 g
  • Tuky 33.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/10

Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2166019281.jpg

Saturejka: Málo známá bylinka s intenzivní chutí a všestrannými možnostmi. Využíváte ji naplno?

Saturejka patří k tradičním bylinkám, které si své místo našly nejen v kuchyni, ale i v lidovém léčitelství. Jsou jí desítky druhů – od jednoletých bylin až po trvalky – přičemž v českých zahradách se nejčastěji pěstuje saturejka zahradní a horská. Vyniká lehce pepřovou chutí a silnou vůní, která se po usušení ještě zvýrazňuje. Poradíme, kdy ji sázet, jak ji pěstovat i jak ji nejlépe využít v kuchyni.