Tradiční recept ozvláštněte zelenými fazolkami, napíchněte na špejle a získáte úžasnou chuťovku, po které se jen zapráší.
Pro 4-6 osob
Suroviny
Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1061 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 11 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2009/2
Únor 2009
Komentáře
Výborný recept, karbanátky měly úspěch u manžela i maminky. Vyplatí se dělat i z kvalitního masa. Jen mi ty kuličky nedržely na špejlích, takže jsem je nakonec dělala jako placky o průměru 4 cm a výšky 2cm.