V Thajsku si šéfkuchařka Thanedsorn Keng Polpatana připravovala podle návodu svého tatínka vlastní kokosové mléko z čerstvě natrhaných ořechů; v Česku používá mléko z konzervy.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 350 kcal
- Bílkoviny 28.75 g
- Sacharidy 25.5 g
- Tuky 13.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa