Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Zelené hovězí kari
Apetit
Kang khew wan neur (hovězí zelené kari)
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
5,0 (6x)

V Thajsku si šéfkuchařka Thanedsorn Keng Polpatana připravovala podle návodu svého tatínka vlastní kokosové mléko z čerstvě natrhaných ořechů; v Česku používá mléko z konzervy.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 350 kcal
  • Bílkoviny 28.75 g
  • Sacharidy 25.5 g
  • Tuky 13.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/5

Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.