Recepty Saláty s masem / rybou Listový salát s čerstvým tuňákem Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Velmi snadné > 60 min 0,0 (0x) 9. 7. 2014 Velmi snadné > 60 min 0,0 (0x) Nezhasínat obrazovku Porce 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 4 piniové oříšky olivový olej kopr nakládaný pepř sůl mořská salát tymián hořčice dijonská med vinný ocet bílý citronová kůra tuňák Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky Chybí vám suroviny? Další recepty níže Postup přípravy Tuňáka naložíme do směsi olivového oleje, citronové kůry, tymiánu a soli. Marinujeme asi 1 hodinu. Po té opečeme na oliv. oleji , po každé straně tak 1 min. Necháme vychladnout. Dresing: vyšleháme olivový olej, dijonskou hořčici, med a ocet, přidáme trochu soli. Piniové oříšky opečeme na sucho. Čerstvý kopr smícháme s trochou olivového oleje. Na talíř naklademe listy různých druhů salátů s medovým dresingem, na tenké plátky krájeného tuňáka a posypeme piniovými oříšky, nakládaným pepřem. Na závěr přelijeme koprovým olejem. Dozdobíme snítkou čerstvého kopru a tymiánu. osolíme mořskou solí. Autor: petasvitak Uložit do kuchařky Uloženo 2x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 0,0/5 Hodnocení receptu 0,0/5 (0 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Podobné recepty Křupavé zelené fazolky < 10 min 5 Salát z baby špenátu < 45 min 5 Salát Niçoise z grilu < 60 min 5 Křupavé kuře se zelím a mrkví < 50 min 5 Salát s grilovanou panenkou < 45 min 5 Špízky s nudlovým salátem < 45 min 5 Salát s pečeným lososem a fazolkami < 45 min 5 Salát s rebarborou, fenyklem a makrelou < 30 min 5 Další inspirace z kolekce Saláty s masem / rybou Prohlédnout kolekci Více než hodinu Velmi snadné Italská Party a oslavy Bez vaření Předkrm Saláty s masem / rybou Piniové oříšky Olivový olej Kopr Nakládaný pepř Sůl mořská Salát Tymián Hořčice dijonská Med Vinný ocet bílý Citronová kůra Tuňák