
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater

< 20 min
4,7
Těstoviny s krémem z ricotty se špenátem

< 30 min
4,4
Biftek ze svíčkové a pepřová omáčka

< 30 min
5,0
Kachní prsa na zeleném pepři

< 20 min
4,5
Tatarák s červenou řepou

< 30 min
4,6
Biftek s pepřovou omáčkou

< 20 min
0,0
Naložené mozzarelly

< 30 min
4,7
Salát z červené čekanky a hrušek

< 60 min
4,5
Steak s omáčkou z kozího sýra

< 10 min
3,9
Pepřové máslo

< 20 min
5,0
Biftek s třešněmi a gorgonzolou

> 60 min
4,6
Vepřová roláda s růžovým a zeleným pepřem

< 60 min
5,0
Steak ze svíčkové s pečenými topinambury a pepřovou omáčkou

> 60 min
0,0
Listový salát s čerstvým tuňákem

> 60 min
5,0
Játrová paštika podle Hanky

< 10 min
4,9
Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze