< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
< 20 min
4,7
Těstoviny s krémem z ricotty se špenátem
< 30 min
4,5
Biftek ze svíčkové a pepřová omáčka
< 30 min
5,0
Kachní prsa na zeleném pepři
< 20 min
4,5
Tatarák s červenou řepou
< 30 min
4,6
Biftek s pepřovou omáčkou
< 20 min
0,0
Naložené mozzarelly
< 30 min
4,7
Salát z červené čekanky a hrušek
< 60 min
4,5
Steak s omáčkou z kozího sýra
< 60 min
5,0
Steak ze svíčkové s pečenými topinambury a pepřovou omáčkou
< 10 min
3,9
Pepřové máslo
< 20 min
5,0
Biftek s třešněmi a gorgonzolou
> 60 min
4,6
Vepřová roláda s růžovým a zeleným pepřem
> 60 min
5,0
Játrová paštika podle Hanky
> 60 min
0,0
Listový salát s čerstvým tuňákem
< 10 min
4,9
Pappardelle s čekankou a uzeným pstruhem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví