Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (12x)
18. 7. 2014
Zapečené rybí ragú
Apetit
Zapečené rybí ragú
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (12x)

Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je i vy!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 810.25 kcal
  • Bílkoviny 32.5 g
  • Sacharidy 87.5 g
  • Tuky 35.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

regina čelišová profile image
regina čelišová
26.05.2015 13:56

Vážená redakce, zkoušeli jste to vůbec uvařit? Odhad času je naprosto mimo. Příprava rozhodně není do 30 minut, jestliže se tím nezabývají tři lidi najednou. Mně to celé zabralo téměř dvě hodiny. Bohužel to není ojedinělý jev na vašich stránkách. Dost si tím kazíte reputaci. Jídlo jinak celkem dobré, ale rychlá večeře to skutečně není.

Jana Kopřivová
05.10.2015 15:05

Milá Regino, ano, recept jsme vařili a čas odpovídá údajům zde uvedeným. 30 minut zahrnuje dobu nutnou na přípravu (tedy mytí, škrabání zeleniny a podobné přípravné práce), ne zapékání samotné.

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky