Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (19x)
18. 7. 2014
Rybí karbanátky s červenou řepou
Apetit
Rybí karbanátky s červenou řepou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (19x)

Šťouchané brambory s řepou, cibulkami a rybou jsou skvělé také neopečené. Místo ze zbylých brambor je připravte z čerstvě uvařených.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 399.5 kcal
  • Bílkoviny 27.5 g
  • Sacharidy 33.75 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Kateřina Kočičková profile image
Kateřina Kočičková
30.12.2009 19:40
Směs je moc dobrá, smažení moje očekávání úplně nenaplnilo - rozhodně nečekat, že se to prosmaží jako skutečné karbanátky. V nižší vrstvě se hmota na pánvi začne rozpadat. Takže pokud nečekáte, že z toho bude jídlo jako na fotce a máte v ledničce spoustu řepy jako já, tak je to prima recept.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008