Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (12x)
18. 7. 2014
Rybí tažín s bramborami
Apetit
Rybí tažín s bramborami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (12x)

Tažín dostal jméno po nádobě, ve které se připravuje. Toto úžasné jídlo se nepřipaluje, nemusí se míchat a prolínají se v něm všechny chutě. Pořiďte si speciální zapékací nádobu (anebo vytáhněte pekáč s dobře těsnícím víkem) a vyzkoušejte celosvětově milovanou lahůdku původem z Maroka.
 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na marinádu čermúla

Na tažín

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1858 kcal
  • Bílkoviny 34 g
  • Sacharidy 189 g
  • Tuky 100 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/6

Související články

Ryba na talíři s holandskou omáčkou

17 snadných omáček, se kterými ryby zazáří

Správná omáčka promění obyčejnou rybu v delikatesu jako z nejlepší restaurace. Přitom vám obvykle nezabere víc jak pár minut času. Vyzkoušejte naše omáčky, které se prakticky nedají pokazit a hodí se k různým druhům rybího masa. Teplé nebo studené, všechny chutnají božsky.