Tažín dostal jméno po nádobě, ve které se připravuje. Toto úžasné jídlo se nepřipaluje, nemusí se míchat a prolínají se v něm všechny chutě. Pořiďte si speciální zapékací nádobu (anebo vytáhněte pekáč s dobře těsnícím víkem) a vyzkoušejte celosvětově milovanou lahůdku původem z Maroka.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Na marinádu čermúla
Na tažín
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1858 kcal
- Bílkoviny 34 g
- Sacharidy 189 g
- Tuky 100 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: