Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (12x)
18. 7. 2014
Základní vinná omáčka se šalotkami


Snadné
< 60 min
4,1 (12x)

Vynikající ke steakům. Dodá jim neopakovatelnou chuť.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1401 kcal
  • Bílkoviny 21 g
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

Sommelier

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště procházet vinný lístek. Co všechno musí člověk zvládnout, aby se z něj stal uznávaný odborník v této oblasti a na co se someliéra zeptat?