Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,3 (13x)
2. 1. 2019
Zadělávané dršťky s tymiánem
Apetit
Zadělávané dršťky s tymiánem
Apetit


Snadné
< 75 min
4,3 (13x)

Tradiční český recept zřejmě vychází z francouzského předpisu na dršťky po lyonsku. V jemné smetanové omáčce vynikne silná chuť drštěk (i předvařených). Zadělávané dršťky s tymiánem podávejte s bílým pečivem nebo vařenými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4571 kcal
  • Bílkoviny 297 g
  • Sacharidy 206 g
  • Tuky 282 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2013/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/2

Úsporné receptyKoblihy & spol.Pro ValentýnaRybičky z plechuDomácí kysané zelí

Související články

Držťky po toskánsku

Dršťky: Levná a skvělá surovina, se kterou uvaříte skvostná jídla

Odhoďte předsudky, otevřete svou mysl i kuchyň. Dršťky patří mezi zajímavou a vyhledávanou surovinu labužníky po celém světě. Hovězí nebo telecí dršťky jsou svalovina, kterou můžete upravit na mnoho chutných způsobů podobně jako běžné maso. Pokud zahlédnete dršťky v akci, určitě neváhejte. Receptů na pokrmy s dršťkami existuje spousta, nemusíte skončit vždy jen u tradiční české polévky!