Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (31x)
18. 7. 2014
Dršťky po italsku
Apetit
Dršťky po italsku
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (31x)

Dršťky nejsou pro dámičky, ale pro opravdové labužníky. Ti si je vychutnávají po celém světě v nesčetných úpravách. A my vyzkoušeli tuto – dršťky po italsku!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 419.5 kcal
  • Bílkoviny 30.75 g
  • Sacharidy 15.25 g
  • Tuky 22.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
jirina.kol
22.07.2015 11:23

Vynikající, u nás moc oblíbené letní jídlo, které se dá různě inovovat. Dršťky v této úpravě jsou tak chutné, že je potřeba počítat skoro s půl kilem na osobu. Servíruji pouze se světlým pečivem.

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Držťky po toskánsku

Dršťky: Levná a skvělá surovina, se kterou uvaříte skvostná jídla

Odhoďte předsudky, otevřete svou mysl i kuchyň. Dršťky patří mezi zajímavou a vyhledávanou surovinu labužníky po celém světě. Hovězí nebo telecí dršťky jsou svalovina, kterou můžete upravit na mnoho chutných způsobů podobně jako běžné maso. Pokud zahlédnete dršťky v akci, určitě neváhejte. Receptů na pokrmy s dršťkami existuje spousta, nemusíte skončit vždy jen u tradiční české polévky!