Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,6 (13x)
20. 8. 2014
Vepřové se sladkou kůrčičkou a kuskusem


< 30 min
4,6 (13x)

Med ve spojení s pomerančovou šťávou a hořčicí vás velmi příjemně překvapí. Chuť je naprosto dokonalá!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 639.25 kcal
  • Bílkoviny 41.5 g
  • Sacharidy 66.25 g
  • Tuky 24.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Vepřové se sladkou kůrčičkou a kuskusem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lenka Erhartová
14.09.2014 11:37

Do kuskusu jsem přidala, bazalku, šalvěj a trochu rozinek..doplnilo to tu sladkoslanou chuť :) Díky za recept

  profile image
Petra
09.10.2008 20:13
Do Kuskusu jsem dala celý svazek pažitky a ostatní zeleninu dle receptu a bylo to uuužasný :o). Jen maso jsem pekla déle,máme ho raději propečenější.
  profile image
Alena
05.09.2007 08:29
Recept se nachází v č.6/06, str.11
  profile image
Eva
24.07.2007 10:43
Kuskus chutnal i mojí mamince a to je co říct - stará škola :-) Teď si ho kupuje pravidelně :-))

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.