2015/4
17.03.2015
2015/4
17.03.2015
Obsah vydání
Na Velikonoce pro vás máme ty nejlepší recepty, abyste si svátky jara opravdu vychutnali. Prozradíme vám, co vařit na Zelený čtvrtek, Velikonoční neděli i čím pohostit mlsné koledníky.
Konečně je tu jaro a s ním i zelené lupení vhodné k jídlu. Vychutnejte si špenát i saláty v trochu jiné formě, než jste zvyklí. Nebo se s námi pusťte do štiplavých ředkviček.
K prvním jarním dnům patří neodmyslitelně také vejce. Naučte se je připravovat na všechny způsoby. S našimi recepty zvládnete jednoduché snídaňové úpravy, nadýchanou omeletu i obávané suflé.
Oslaďte si život! Nejlepší větrníky, kremrole, koňakové špičky i punčové řezy si nyní můžete upéct i doma. Dezerty z českých cukráren si zamiluje každý.
< 20 min
4,3
Opékaný salát s tofu a chilli papričkou
< 20 min
4,3
Vejce Benedikt
< 60 min
4,3
Kapsy se špenátem a fetou
< 15 min
4,5
Vaječná omeleta se salátkem
> 60 min
4,4
Pomalu pečená jehněčí kýta & brambory boulangère
< 90 min
4,1
Králík cibulář
< 75 min
3,7
Kremrole
< 90 min
3,9
Punčové řezy
< 90 min
3,8
Mrkvový dort
< 90 min
4,2
Větrník
> 60 min
3,6
Koňakové špičky
< 20 min
4,4
Polévka z podmáslí s křenovými šťouchanými bramborami
> 60 min
4,0
Meruňkový koláč z podmáslí
< 45 min
4,1
Suflé
> 60 min
4,1
Králík v hrníčku
< 10 min
3,7
Čajová vejce
< 30 min
4,9
Polévka s knedlíčky v salátových listech
< 60 min
4,8
Špenátové nudle
< 60 min
4,3
Pražená cizrna z trouby
< 20 min
4,5
Citronovo-makové bábovičky
< 20 min
4,0
Vrstvené vaječné skleničky
< 30 min
3,6
Čokoládové sušenky
< 50 min
4,8
Velikonoční nádivkové muffiny
< 20 min
4,7
Salát s vejcem
< 90 min
4,4
Babiččin mazanec
< 50 min
4,2
Kapr na kmíně
< 60 min
4,4
Škvarkové bochánky
< 60 min
4,4
Zelená polévka
> 60 min
4,9
Smažené jižanské kuře se salátem Coleslaw & domácími bulkami
< 30 min
4,3
Bezé roláda
> 60 min
3,7