Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,5 (16x)
18. 7. 2014
Vánoční roláda (poleno)
Apetit
Vánoční roláda (poleno)
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
4,5 (16x)

Přiložte polínko do ohně vánočního nadšení a upečte si stylový dezert podle staré keltské tradice. Nejenže vypadá efektně, ale hlavně je to jedna z nejúžasnějších sladkostí, které jsme kdy v redakční kuchyni ochutnali. Vážně!


Nezhasínat obrazovku
12 kousků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kousků

Na krém

Na polevu

Na pěnové žampiony

Na čokoládové lanýže

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 997.67 kcal
  • Bílkoviny 24.58 g
  • Sacharidy 81.17 g
  • Tuky 64.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
evee
24.12.2009 23:18
piekla som ho včera, dnes som naň dávala polevu a naaranžovala som ho tak, že vyzerá ako ozajstné poleno :-D Ja som sa rozhodla pre svetlé cesto a tmavý krém a výsledok bol vzhľadom na moje pekárske zručnosti fantastický! Vrele odporúčam!!
  profile image
Alena
04.09.2007 14:48
Recept se nachází v č.12/05, str.60
  profile image
Aška
19.12.2006 21:41
Chystám se ho dělat poprvé v životě a doufám, že se povede...potřebuju ho na školní francouzskou besídku, recept je totiž od Keltů převzat Francouzi...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/12

Prosinec 2005

Související články