Hebká, vláčná, mnohotvárná piškotová roláda s báječnou náplní čokoládovo-máslového krému s kousky lískových oříšků. A přitom recept je tak jednoduchý. Piškotová roláda je slavnostní dezert, na který stojí fronty celé generace a ani tato není výjimkou!
na 1 roládu
Suroviny
na 1 roládu
Na těsto
Na náplň
Na poprášení a ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5121 kcal
- Bílkoviny 111 g
- Sacharidy 287 g
- Tuky 370 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2006/6
Červen 2006
Komentáře
Už léta letoucí peču, ke každému vajíčku čichám, a žádný pukavec....dneska jsou ta vejce ošetřená, nebojte se dávat dětem i nepečené věci. A i kdyby tam nakrásně bylo něco škodlivého, tak jim to neublíží. Pečení zdar :)