Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (6x)
6. 11. 2023
Schwarzwaldská zmrzlinová roláda
Immediate Media
Schwarzwaldská zmrzlinová roláda
Immediate Media


Snadné
< 60 min
5,0 (6x)

Tomuhle říkáme velká cukrářská fúze! Spojili jsme hned tři oblíbené dezerty – dort Schwarzwald, piškotovou roládu a zmrzlinu. Vznikla hříšně skvělá a osvěžující Schwarzwaldská zmrzlinová roláda. Kombinace čokoládového piškotu, černých trešní a smetanové zmrzliny. 


Nezhasínat obrazovku
Na 8–10 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8–10 porcí

Na zmrzlinu

Na piškot

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2570 kcal
  • Bílkoviny 50 g
  • Sacharidy 380 g
  • Tuky 90 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Miriam Nice, z vydání Apetit Schwarzwaldská zmrzlinová roláda

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.