Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (7x)
6. 11. 2023
Schwarzwaldská zmrzlinová roláda
Immediate Media
Schwarzwaldská zmrzlinová roláda
Immediate Media


Snadné
< 60 min
5,0 (7x)

Tomuhle říkáme velká cukrářská fúze! Spojili jsme hned tři oblíbené dezerty – dort Schwarzwald, piškotovou roládu a zmrzlinu. Vznikla hříšně skvělá a osvěžující Schwarzwaldská zmrzlinová roláda. Kombinace čokoládového piškotu, černých trešní a smetanové zmrzliny. 


Nezhasínat obrazovku
Na 8–10 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8–10 porcí

Na zmrzlinu

Na piškot

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2485 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 274 g
  • Tuky 100 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Miriam Nice, z vydání Apetit Schwarzwaldská zmrzlinová roláda

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.