Velikonoční beránek už tradičně patří k oslavám svátků jara. Můžete ho upéct v mnoha obměnách, z třeného, piškotového, šlehačkového, ba i tvarohového těsta… ale ať jsme zkoušeli, jak jsme zkoušeli, tento recept na beránka je za nás skutečně ten nejlepší.
Videorecept
Na 1 beránka
Suroviny
Na 1 beránka
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 4175 kcal
- Bílkoviny 120 g
- Sacharidy 725 g
- Tuky 80 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/4
Duben 2005