„Koláč z cukrárny v saském Bad Schandau je z kynutého těsta, ale doma preferuji zrychlenou verzi. Nejde totiž o těsto, ale o náplň!“ upozorňuje na svého favorita Stáňa Moravcová, redaktorka Apetitu. A my se můžeme jen připojit, tvarohovo-makový koláč je nadýchaný, vláčný a doslova fantastický. A navíc bez kynutí!
Suroviny
Na těsto
Na makovou náplň
Na tvarohovou náplň
Na drobenku
Na recept
- Energie 8358 kcal
- Bílkoviny 227 g
- Sacharidy 1209 g
- Tuky 287 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/9
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/9
Snídaně & svačinyDezerty babího létaJídla z mrazákuVzpomínky na prázdniny