Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,0 (31x)
4. 3. 2022
Trhací chléb s bylinkovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media
Trhací chléb s bylinkovým máslem
Olive Magazine/Immediate Media


Snadné
> 60 min
4,0 (31x)

Chleba předurčený ke sdílení udělá dojem na rodiny i hosty na večírku. Je jen na vás, při jaké příležitosti tohle eso vytáhnete z rukávu...


Nezhasínat obrazovku
Pro 6–8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6–8 osob

Na bylinkové máslo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 667.33 kcal
  • Bílkoviny 22.5 g
  • Sacharidy 55.83 g
  • Tuky 36.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vláčné domácí housky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/3

Březnový Apetit, každoroční posel dlouho očekávaného jara, vychází už 11. 2. Tentokrát navíc s přílohou doslova k sežrání – balzámem Manufaktura ve 4 různých variantách! Nové číslo jsme pro vás naplnili recepty plné barev a chutí, které vás po zachmuřené zimě doslova pohladí po duši a vlijí vám do žil novou energii. Nové vydání dosyta uspokojí i vaši touhu po cestách za exotikou. O rozhovor (a recepty) jsme tentokrát požádali Karolínu Fourovou, jejíž prvotina Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete, možná zcela změní váš pohled na jídlo. Spolu také nahlédneme do okouzlující modro-bílé kuchyně inspirované Dánskem a Řeckem a ukážeme si, jak vlastní kuchyň přeorganizovat tak, aby v ní byla radost vařit. Apetit, napsáno s chutí

Související články

Bylinková sůl

Ani lístek nazmar! Proměňte bylinky ze zahrádky i truhlíku v bylinkovou sůl a připravte si zásoby, dokud je čas

Právě teď je ideální čas proměnit poslední lístky z vaší zahrádky nebo truhlíku v něco, co vydrží celou zimu. Bylinková sůl je jedním z nejjednodušších způsobů, jak uchovat jejich chuť i vůni. Nenáročná příprava, dlouhá trvanlivost a možnost přizpůsobit si směs podle vlastní chuti jsou přesně ty důvody, proč si ji právě letos připravit.