Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,2 (207x)
29. 3. 2018
Křupavé rohlíky
Apetit
Křupavé rohlíky
Apetit


Snadné
< 120 min
4,2 (207x)

Křupavé rohlíky – jeden z nejcitovanějších receptů na domácí pečivo ve facebookové skupině PečemPecen. Nejlepší je připravit si je večer, stočit a dát na noc do lednice. Ráno s nimi šup do trouby a za 15 minut máte na stole teplé rohlíky jako z pekárny! Jde o jednoduchý recept a výsledek je naprosto luxusní. Jsou nadýchané, křupavé a dobré i druhý den.


Nezhasínat obrazovku
Na 8-10 rohlíků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8-10 rohlíků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2149 kcal
  • Bílkoviny 53 g
  • Sacharidy 386 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(207 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Vláčné domácí housky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bochník chleba

Slánek: Fenomén slaného kvásku zpopularizovala paní Ludmila Gottwaldová

Kvásek připravený z droždí a solného roztoku, dovede těsto pěkně nakypřit a pečivu dodat nový rozměr. Může za to reakce kvasinek nebo spíš jejich boj o přežití, které stojí za skvělým výsledkem slánkového pečiva. Fenomén slánku a pečení s ním v Česku rozřířila a zpopularizovala paní Ludmila Gottwaldová. Zajímá vás, co je to slánek a jak dokáže proměnit strukturu a chuť oblíbených rohlíků, chleba nebo vánoček?