Nová registrace Zapomenuté heslo

Bublanina

Tradiční moučník české kuchyně, pečený převážně z piškotového nebo třeného těsta. Nejčastěji se připravuje s čerstvým ovocem, jako jsou třešně, višně, jahody, meruňky nebo borůvky. Ovoce je zapuštěné do těsta, které během pečení „bublá“. Typická je jednoduchá příprava a sezónní variabilita.

Třená třešňová bublanina
> 60 min
5,0

Třená třešňová bublanina

Šlehačková bublanina s ovocem
Rychlá bublanina s třešněmi
Meruňková bublanina
Jahodová bublanina
15receptů
Vláčné a šťavnaté jako od babičky: 15 ověřených receptů na dokonalou bublaninu
Bublanina
< 45 min
3,4

Bublanina

Clafoutis s jahodami a rebarborou
< 60 min
3,5

Clafoutis s jahodami a rebarborou

Třešňové clafoutis
< 45 min
3,8

Třešňové clafoutis

Jahodová bublanina de luxe
< 60 min
4,4

Jahodová bublanina de luxe

Šejdířská bublanina
< 60 min
4,3

Šejdířská bublanina

Rychlá bublanina s třešněmi
< 60 min
4,3

Rychlá bublanina s třešněmi

Bublanina s pomerančovou rebarborou
< 75 min
4,2

Bublanina s pomerančovou rebarborou

Všechny kategorie článků