Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (3x)
7. 7. 2021
Telecí paštika pod ovocným želé
Apetitonline.cz
Telecí paštika pod ovocným želé
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
5,0 (3x)

Katarína a Jiří Jelínkovi, jejichž skvělé produkty zná celé Brno, vám ukážou, jak snadno udělat játrovou paštiku v domácích podmínkách, jak ji nejlíp ochutit a jak z ní jednoduše připravit něco výjimečného. Recepty na paštiky s mladým masem vymysleli speciálně pro velikonoční číslo Apetitu.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

NA ŽELÉ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6250 kcal
  • Bílkoviny 824 g
  • Sacharidy 167 g
  • Tuky 211 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. teleci pastika - krok 1 - opékání masa
    Zdroj: Apetitonline.cz
  2. teleci pastika - krok 2 - flambování
    Zdroj: Apetitonline.cz
  3. teleci pastika - krok 3 - mixování
    Zdroj: Apetitonline.cz
  4. teleci pastika - krok 4 - plnění formy
    Zdroj: Apetitonline.cz
  5. teleci pastika - krok 5 - příprava želatiny
    Zdroj: Apetitonline.cz
  6. teleci pastika - krok 6 - dokončení paštiky
    Zdroj: Apetitonline.cz

Autor: Redakce, z vydání Apetit Telecí paštika pod ovocným želé

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Konzervy

Májka, lečo, párky s fazolí: Retro konzervy aneb co vše se jedlo za minulé éry

Konzervy byly za socialismu fenoménem. Nešlo jen o praktickou trvanlivost, ale i o kus každodenní reality – proviant na vojně, snídaně na čundru, oběd na chatě nebo večeře doma v kuchyni. Byly zkrátka nedílnou součástí každodenního života. Vzhledem k omezenému sortimentu potravin a důrazu na trvanlivost se konzervy staly praktickým řešením pro domácnosti, vojáky i turisty. Mezi nejznámější patřily paštiky, lečo či lančmít.