Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (39x)
7. 11. 2024
Martinské rohlíčky podle Slepičárna blog
Slepičárna blog
Svatomartinské rohlíčky od Slepičárna blog
Slepičárna blog


Snadné
> 60 min
3,9 (39x)

Recept na tyto svatomartinské rohlíčky jsou z díly Jany a Štěpána, autorů foodblogu Slepičárna blog. Protože se často nemohou rozhodnout, kterou náplň do rohlíčků zvolit, dělají rovnou dvě – tradiční ořechovou a také makovou. Jednoduché svatomartinské rohlíčky bez kynutí rozhodně také vyzkoušejte.


Nezhasínat obrazovku

Porce

16
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16

Na těsto

Na makovou náplň

Na ořechovou náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 265.88 kcal
  • Bílkoviny 6.5 g
  • Sacharidy 22.81 g
  • Tuky 18.19 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Svatomartinské rohlíčky od Slepičárna blog

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_2542563485.jpeg

Proč se svatomartinské rohlíčky pečou v podobě podkovy? Připravte je podle Rettigové

Listopad v Česku voní po pečené huse, mladém víně a samozřejmě po svatomartinských rohlíčcích. Toto sladké pečivo, typicky tvarované do podkovy, je neodmyslitelnou součástí podzimních svátků. Někdy jsou rohlíčky nadýchané a kynuté, jindy se rozplývají na jazyku díky křehkému máslovému těstu. V každé rodině se pečou podle vlastního receptu, který s sebou nese vůni a chuť dětství i poctivé české tradice.