Původně jsme se chtěli blýsknout receptem na jedlé perníky vymačkávané do dřevěných forem, ovšem ukázalo se, že do formiček nelze tlačit těsto s kypřidlem (po upečení se ztratí reliéf), a tak zůstalo jen u dekorací. Ovšem na klasické vykrajované perníčky recept funguje dokonale.
na 2 plechy
Suroviny
na 2 plechy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1554.5 kcal
- Bílkoviny 36 g
- Sacharidy 293.5 g
- Tuky 18.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/4
Sladké VelikonoceVelké vajíčkové hodySekanina aneb jarní nářez
Komentáře
Dobrý den.
Opravdu se v tomto receptu nepoužívá žádný tuk?
Dobrý den, Kláro,
tuk do receptu opravdu nepatří. Ovšem je pravda, že s těmihle perníky uděláte spíš parádu nežli hostinu. Jako dekorace jsou nádherné, k jídlu bychom však radili vybrat jiný recept.
Mějte se krásně, redakce Apetitu