Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)
25. 10. 2025
Perníkoví kostlivci
Olive Magazine
Perníkoví kostlivci
Olive Magazine


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (4x)

Jak proměnit Pana Perníčka ve strašidelného kostlivce? Jednoduše. Připravte si bílkovou polevu nebo královskou glazuru, sáček s tenkou špičkou a jedlou černou fixu – a můžete se pustit do zdobení. Strašidelní kostlivci jsou skvělou halloweenskou pochoutkou, kterou si děti zamilují.


Nezhasínat obrazovku
30
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

30
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 103.1 kcal
  • Bílkoviny 1.53 g
  • Sacharidy 12.67 g
  • Tuky 4.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Janine Ratcliffe, z vydání Apetit Perníkoví kostlivci

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Halloweenské menu

Co uvařit na Halloween? Strašidelně dobré menu: Recepty plné chutí, barev a temné magie

Hledáte inspiraci na halloweenské menu, které zaujme děti i dospělé? Připravte si recepty plné barev, chutí a fantazie – od sladkých dýňových dobrot až po slané pochoutky, které zvládnete z běžných surovin. Využijte dužinu z vydlabané dýně, poslední úrodu ze zahrady a potěšte všechna halloweenská strašidýlka, čaroděje i kouzelníky nebezpečně dobrým podzimním menu z domácí kuchyně.