Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (3x)
25. 10. 2025
Perníkoví kostlivci
Olive Magazine
Perníkoví kostlivci
Olive Magazine


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (3x)

Jak proměnit Pana Perníčka ve strašidelného kostlivce? Jednoduše. Připravte si bílkovou polevu nebo královskou glazuru, sáček s tenkou špičkou a jedlou černou fixu – a můžete se pustit do zdobení. Strašidelní kostlivci jsou skvělou halloweenskou pochoutkou, kterou si děti zamilují.


Nezhasínat obrazovku
30
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

30
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 103.1 kcal
  • Bílkoviny 1.53 g
  • Sacharidy 12.67 g
  • Tuky 4.8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Janine Ratcliffe, z vydání Apetit Perníkoví kostlivci

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Pizza bianca s rozmarýnem

Týden s Apetitem: 5 podzimních večeří, kvůli kterým se budete těšit domů – od polévky po bleskové lasagne

Když venku prší, rozvoněná kuchyně je ten nejlepší plán na pohodový večer. Dny se krátí a chuť na lehké saláty pomalu střídá touha po teple, vůni pečené zeleniny a křupavém chlebu. Ať už se vracíte z práce s promrzlými prsty, nebo jen toužíte po jídle, které vás obejme svou dokonalou chutí, máme pro vás recepty na večeře, které mají společné jedno: nejsou složité, ale chutnají božsky.